va de mestres

Amb un principi, sense un final

dijous, 27 de setembre de 2012

Google Reader

Què és?
Google Reader: es l'eina que mostra allò que volem que ens informi de qualsevol tema, es a dir, son com els nostres "ajudants" que en comptes de dir-li que llegeixin els diaris i que ens diguin allò més important, això ho facilita alhora de trobar la informació pertinent
El que facilitem d'aquesta manera es que en comptes de buscar nosaltres els continguts, els continguts venen a nosaltres.

De quina manera s'ha de fer?
Has d'anar el diari, revista, pàgina web... que tu vulguis rebre la informació, per exemple l'SPORT, allà trobaràs un icona, que acostuma a ser de color carbassa i en ell hi posa RSS, s'obrirà una pàgina en el que estan totes les categories i les noticies classificades per seccions.

Clica la secció que t’interessi i l'afegeixes a Google Reader, es a dir, t'has de subscriure.

Dins de Google Reader, es poden fer carpetes, per a que organitzis totes aquelles webs que has escollit per a que t'arribi la informació.

Com?
Al costat de la pagina afegida, hi ha una fletxa et sortirà un desplegable i on apareix Carpeta Nueva.. clica, i organitza de la manera mes adequada las teves webs.

Per destacar una noticia...hi ha una estrella sota de cada noticia, clica i es posarà de color groc, a la part esquerra de la pantalla posa "Elementos destacados" directament, ja et sortiran les noticies destacades.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada