va de mestres

Amb un principi, sense un final

dimecres, 21 de novembre de 2012

Blogger

Crea un bloc
Hi ha moltes pàgines web, que es poden crear blocs, però jo he escollit aquesta, ja que es bastant fàcil d'utilitzar.

En aquesta web podràs registrar-te i pas per pas, aniràs creant el bloc. És important que recordis l'adreça del teu bloc, per que altres puguin seguir tot allò que tu escrius.

S'ha de tenir sempre present que és un espai públic, per tant, pot seguir-te tothom que vulgui.

Caracteristiques d'un bloc
  • Pots dissenyar el teu bloc, com tu vulguis, ja que pot ser personalitzat
  • Dins d'una entrada, hi pots posar, enllaços, imatges, vídeos, text
  • Per organitzar el teu bloc d'una manera més ordenada, pots posar tantes etiquetes com vulguis en cada entrada, així quan algú visualitzi el bloc, podrà clicar una etiqueta i sortirà totes aquelles entrades que tu hagis etiquetat
  • Es poden posar comentaris, en altres blocs
  • En l'entrada trobem una pestanya a dalt on fiu HTML, és per posar algun codi d'una pagina, o d'un treball per poder-ho publicar dins del bloc.
Com puc seguir un bloc?

Hi ha diferents opcions:
  1. Cliquem dins el bloc que ens interessa seguir, hi ha al costat dret una pestanya on hi diu "Seguidors", cliques, i s'obre una finestra on pots escollir a través de que seguir (google, twitter o yahoo)
  2. Anem a Chrome web store, hi ha una barra on posa "Cercar Aplicaciones" allà has de posar l'adreça del bloc que vols seguir, i això es tot.
Aquí us deixo, adreces de blocs per que podeu veure, els dissenys, i la utilitat que li donen http://dossiermartaal.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada