va de mestres

Amb un principi, sense un final

dimecres, 17 d’octubre de 2012

twitter

Què és?
És una xarxa social, en la qual es pot seguir a gent com famosos, amics, companys de feina. 

És com un bloc, es pot publicar comentaris, la diferència que hi ha és que el twitter només es pot publicar comentaris amb 140 caràcters.

Trobem alguns comentaris, en els que posen aquest símbol # acompanyat d'alguna paraula. Això s'anomena twubs.
Hi ha un programa anomenat www.twubs.com en el qual es pot veure tots els twubs que ha posat la gent, i els usuaris.


La xarxa permet enviar missatges de text pla de curta longitud, amb un màxim de 140 caràcters, anomenats tweets, que es mostren a la pàgina principal de l'usuari. Els usuaris poden subscriure als tweets d'altres usuaris - a això se'n diu "seguir" i als subscriptors se'ls diuen "seguidors" o tweeps ('Twitter' + 'peeps'). Per defecte, els missatges són públics, podent difondre privadament mostrant-los únicament a seguidors. Els usuaris poden twittejar des del web del servei, des d'aplicacions oficials externes, o mitjançant el Servei de missatges curts disponible en certs països. Si bé el servei és gratuït, accedir-hi via SMS comporta suportar tarifes fixades pel proveïdor de telefonia mòbil.

Ens ha servit per poder utilitzar-lo com una eina de comunicació entre companys, i per poder seguir a persones que parlen sobre l'educació i això fa que ens podem formar, en petites passes.


Si voleu seguir-me el meu twitter és: https://twitter.com/patricanalc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada