va de mestres

Amb un principi, sense un final

dimecres, 21 de novembre de 2012

Google Drive

Què és?

És una eina, que serveix per crear documents des de un document com un word, a una presentació, a una enquesta, a un formulari.. no és una eina qualsevol si no que et dona la facilitat de poder compartir aquets documents amb altres persones, i poder fer en un document, en dos ordinadors diferents al mateix moment, no ho té cap altre aplicació.


Característiques:

  • Alhora de compartir un document pot ser públic o privat.
  • En el mateix document és pot escriure un comentari, per que l'altre ho pugui veure, (has d'anar a "Insereix-Comenta" et sortirà directament una vinyeta, allà podràs escriure el missatge corresponent, en el cas de que et molesti, el pots amagar i va directament el xat.
  • Si volem destacar algun document, el marquem amb una estrella i el trobem a l'apartat Destacats
  • És poden crear carpetes, per organitzar-ho millor
Compartir un document:
  • Després d'haver creat un document, a la part de adalt a la dreta, hi ha un icona que hi diu Comparteix (de color blau)
  • Si ho vols compartir amb un altre usuari, hauràs de posar el e-mail d'ell/a
  • hi ha dues opcions: compartir modo lectura (només podrà llegir-ho l'altre persona) modo editar (podrà llegir i escriure el document)"Google Drive es un servicio de almacenamiento de archivos en línea. Fue introducido por Google el 24 de abril de 2012. Google Drive es un reemplazo de Google Docs que ha cambiado su dirección de enlace de docs.google.com por drive.google.com entre otras cualidades. Cada usuario cuenta con 5 Gigabytes de espacio gratuitos para almacenar sus archivos, ampliables mediante pago. Es accesible por su página web desde ordenadores y dispone de aplicaciones para iOS y Android que permiten editar documentos y hojas de cálculo."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada